ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Manisa'da muhtarlar, gününü kutladı

Manisa’da 19 Ekim Muhtarlar Günü, Manisa’da Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı.

Eklenme:19.10.2021 / 20:36          Güncelleme:19.10.2021 / 20:36
Linkedin Google

Manisa'da 19 Ekim muhtarlar Günü, Manisa'da Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen programın ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, MASKİ İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır ve beraberindeki muhtar dernek başkanları ile muhtarlar, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz'i ziyaret ettiler.

19 Ekim 2015 tarih ve 29507 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 2015/11 sayılı Başbakanlık Genelgesi ile her yıl 19 Ekim tarihinin ''muhtarlar Günü'' olarak kutlanması kararı gereğince Manisa'da muhtarlar gününü kutladı. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinliklere Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman, MASKİ Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Şehzadeler Belediyesi Başkan Yardımcısı Atilla Efendioğlu, Manisa Büyükşehir muhtarlar, şube müdürleri, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Özdemir, Şehzadeler muhtarlar Derneği Başkanı Şeref Ocaklıgil, Yunusemre muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ve muhtarlar katıldı. Program Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Manisalı muhtarlar adına Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı'na çelenk sunulmasıyla devam etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen kutlama programının ardından muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, MASKİ Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Manisa Büyükşehir muhtarlar, şube müdürleri, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Özdemir, Şehzadeler muhtarlar Derneği Başkanı Şeref Ocaklıgil, Yunusemre muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ile birlikte Manisa Valisi Yaşar Karadeniz'i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Karadeniz, muhtarların devlet işlerinin yürütülmesindeki önemine değindi. Günün önemine ithafen konuşmaların yapılmasıyla birlikte Manisa Valisi Yaşar Karadeniz'e gerçekleştirilen ziyaret noktalandı.

Etiketler : muhtar  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir