ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Selendi Devlet Hastanesine atanan doktorlar göreve başladı

Manisa’nın Selendi İlçe Devlet Hastanesine çocuk sağlığı hastalıkları uzmanı ve acil servis polikliniklerine atanan 9 pratisyen hekim görevine başladı.

Eklenme:18.09.2021 / 17:29          Güncelleme:18.09.2021 / 17:29
Linkedin Google

Manisa'nın Selendi İlçe Devlet Hastanesine çocuk sağlığı hastalıkları uzmanı ve acil servis polikliniklerine atanan 9 pratisyen hekim görevine başladı.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son doktor atamaları ile çocuk sağlığı hastalıkları uzmanı Dr. Ali Ata Çerkezoğlu ile acil polikliniklerine atanan 9 pratisyen hekim Selendi İlçe Devlet Hastanesinde görevine başladı. Hasta kabulüne başlayan Dr. Ali Ata, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduğunu belirterek Selendi'de görev yapmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Yeni atanan hekimlere başarılar dileyen Selendi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Güldane Kaçar, "Hastanemizin ilçe halkına kaliteli ve nitelikli bir hizmet vermesi için tüm sağlık personelimiz ile beraber yoğun bir gayret içerisindeyiz. Kura ile atanarak göreve başlayan pratisyen hekimler Dr. Egemen Arda Ölmez, Dr. Furkan Bilir, Dr. Hilal Argüner, Dr. Kemal Züngün, Dr. Süleyman Hafif, Dr. Mustafa Deveci, Dr. Nihat Berk Sarmış, Dr. Ece Çınar ve Dr. Öykü Çetin de görevlerine başladılar diliyorum. Hekim sayımızın artışında desteğini esirgemeyen İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Emre Erkuş'a ve ilçe başkanımız Ezc. Şeref Kaçar'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir