ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Salihli Belediyesporlu judoculardan 4 altın madalya

Salihli Belediyespor Judo Takımı, 15 Temmuz Şehitleri Anma günü dolayısıyla düzenlenen turnuvada 4 altın, 1 gümüş, 2 bronz ve 2 beşincilik madalyası kazanarak yeni bir başarıya imza attı.

Eklenme:17.07.2021 / 18:46          Güncelleme:17.07.2021 / 18:46
Linkedin Google

Kilis Belediyesi ve UNICEF işbirliğinde gerçekleşen judo Turnuvasında mücadele eden Salihli Belediyespor judo Takımından ümitler kategorisinde Adbülkadir Atılgan ve Mehmet Emin Çolakçivi ile yıldızlar kategorisinde Hiranur Dirgen ve Hasan Dibek altın madalya kazandı. Yeşil-beyazlı ekipten yıldızlar kategorisinde mücadele eden Merve Çınar gümüş, ümitlerde Buse Yüksel ve yıldızlarda Batın Emre Özdemir bronz madalyanın sahibi olurken İrfan Yıldırım ve Ozan Karpuzcu ise turnuvada beşinci oldu.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, madalya kazanan Belediyesporlu judocuları tebrik ederek sporcuları yetiştiren antrenörlere ve ailelere teşekkür etti.

Etiketler : judo  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir