ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Milli badmintoncu Ravza Bodur, gümüş madalyada kaldı

Bulgaristan’da gerçekleştirilen HEBAR U17 Uluslararası Badminton Açık Turnuvasında Türk milli takımında yer alan Selendi Belediyesporlu Ravza Bodur, tek bayanlar finalinde karşılaştığı Bulgar rakibine yenilerek gümüş madalyada kaldı.

Eklenme:15.07.2021 / 17:42          Güncelleme:15.07.2021 / 20:11
Linkedin Google

Bulgaristan'ın, Pazarcık kentinde düzenlenen HEBAR U17 Uluslararası badminton Açık Turnuvası sona erdi. Türk milli takımında yer alan Selendi Belediyesporlu sporcular Ravza Bodur ve Tuğçe Damar'ın da katıldığı turnuvada Ravza Bodur, tek bayanlar kategorisinde finalde Bulgar rakibine iki sette aldığı 21-10 ve 21-19 sayılarıyla 2-0 yenilerek gümüş madalya kazandı ve turnuvanın 2'ncisi olarak gümüş madalya kazandı.

Geçtiğimiz ay Sırbistan'da yapılan U17 badminton 2021 şampiyonasında üçüncü olarak bronz madalya ile dönen Ravza Bodur bu sefer gümüş madalya alarak Türkiye'ye döndü. Gümüş madalya alarak Türkiye'yi, Manisa'yı ve Selendi'yi sevince boğan Ravza Bodur, "Hedefim bundan sonra çok çalışıp altın madalya kazanmak." dedi.

Bulgaristan'da Türk bayrağını gururla dalgalandıran sporcuların Hocaları Okan ve Zeliha Demir ise hedeflerinin altın madalya kazanmak olduğunu ancak rehavete kapılarak turnuvada gümüş madalyada kalındığını söylediler. Bundan sonraki turnuvalar için rehavete kapılmayacaklarını ve daha sıkı çalışacaklarını kaydeden antrenörler bundan sonraki ilk turnuvada Türkiye'ye altın madalya ile döneceklerini dile getirerek sporcuları tebrik etti.

Etiketler : Ravza Bodur   badminton  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir