ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Uyuşturucuyla yakalanan 2 zanlı serbest kaldı

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde bir miktar uyuşturucu madde ile birlikte yakalanan 2 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Eklenme:21.06.2021 / 21:15          Güncelleme:21.06.2021 / 21:15
Linkedin Google

Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği görevlileri uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, aracılık eden, kullanan veya bulunduran şahıslara yönelik ilçede yaptıkları çalışma sonunda H.A. isimli, şahsın üzerinden 0.3 gram Metamfetamin (kristal) uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Şahsa 'Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak', 'Satın almak veya kabul etmek' suçundan adli işlem yapıldı. Şahıs işlemleri yapıldıktan sonra polis merkezinden serbest bırakılırken şahısla ilgili olarak soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Yapılan denetimlerde üzerinde 0.7 gr Metamfetamin (kristal) uyuşturucu maddesi ele geçirilen İ.Ç.A isimli şahıs hakkında da 'Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak', 'Satın almak veya kabul etmek' suçundan adli işlem yapıldı. Şahıs, işlemleri yapıldıktan sonra polis merkezi amirliğinden serbest bırakılırken, soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Etiketler : uyuşturucu  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir