ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı son grup maçına çıkıyor

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı gruptaki son maçında İstanbul Basketbol Feneri’ni konuk edecek.

Eklenme:14.05.2021 / 20:47          Güncelleme:14.05.2021 / 20:47
Linkedin Google

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı gruptaki son maçında İstanbul Basketbol Feneri'ni konuk edecek. Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda oynanacak karşılaşma 15 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00'da başlayacak.

Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi C Grubunun namağlup lideri Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, gruptaki son maçında İstanbul Basketbol Feneri'ni evinde ağırlayacak. Rakibiyle oynadığı ilk karşılaşmadan 104–42'lik skorla galip ayrılan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı grupta oynayacağı son maçı da kazanarak 8'de 8 yapmayı hedefliyor. Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ile İstanbul Basketbol Feneri arasındaki son karşılaşma 15 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00'da Yıldırım Beyazıt Spor Salonu'nda oynanacak. Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı geçtiğimiz hafta Burhaniye Belediyespor ile oynadığı maçı da kazanarak adını 6'lı final grubuna yazdırmayı başarmıştı. Namağlup lider olarak final grubundaki maçlara katılmak istediklerini ifade eden Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Serdar Babacan, “Sezon boyunca hırslı, motivasyonu yüksek ve seyir keyfi oldukça güzel maçlara imza attık. Sahada ortaya koyduğumuz başarılı performansların sonucunda da her maçtan galip olarak ayrıldık. Grubumuzda oynayacağımız son maçımızdan da galip olarak ayrılarak final grubundaki maçlara namağlup lider olarak katılacağımıza inanıyoruz. Tüm sezon boyunca performanslarıyla, skorlarıyla takımımızı galibiyete ulaştıran tüm oyuncularımıza teşekkür ederim” dedi.

Etiketler : Kadın Basketbol Takımı  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir