ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Kamu kurum müdürlerine afet farkındalık eğitimi

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde İçişleri Bakanlığı AFAD Başkanlığının 2021 yılını Afet Eğitim Yılı ilan etmesi kapsamında kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile görevli personellerine afet farkındalık eğitimi düzenlendi.

Eklenme:17.04.2021 / 20:06          Güncelleme:17.04.2021 / 20:06
Linkedin Google

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kamu kurum müdürleri ile personellerine yönelik Manisa İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Güray Karakaya tarafından eğitim verildi. Eğitimlerin açılış konuşmasını yapan Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, “Farkındalık eğitimlerini toplumun tüm kesimlerine ulaştırmak temel hedefimiz olacak. Birinci derece deprem bölgesinde bulunan ilçemizde de deprem dahil her türlü afata hazırlıklı olmamız gerekmektedir. Deprem öncesi, esnası ve sonrasında yapılacakları önceden planlayıp her an hazırlıklı olmak kayıpları büyük oranda azaltacaktır. Bize düşen görev farkında olmak, bilinçli olmak, hazır olmaktır. Her an bir afet olacakmış gibi, her an bir deprem olacakmış gibi afetlere hazırlıklı olmalıyız. Yine afetlerin sadece depremden meydana gelmediğini, yangın, sel, çığ, heyelan gibi afetlerin de her an olabileceğini, afet bilincinin toplumun her kesimine yerleşmesi gerekiyor. Afatlarla ilgili eğitimleri ve hazırlıkları mızı en üst seviyeye çıkaracağız" dedi.

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir