ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Aydın'da korkunç cinayet! 87 yaşındaki kadını vahşice öldürdü

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde dün gece 87 yaşındaki kadını vahşice öldürdüğü belirlenen cinayet zanlısı A. Ç. (25) Nazilli’de hakim karşısına çıkartıldı.

Eklenme:06.03.2021 / 21:51          Güncelleme:06.03.2021 / 22:03
Linkedin Google

Edinilen bilgiye göre Sultanhisar ilçesi merkez Beş Eylül Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde evde yalnız yaşayan 87 yaşındaki Hanım Pınalı'nın evinin kapısını açık gören komşusu yaşlı kadını kontrol etmek için eve girdiğinde, yaşlı kadını yerde hareketsiz halde bulmuştu. Komşusunun ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve 112 acil sağlık ekipleri, yaşlı kadının cinayete kurban gittiğini belirlemişti. Vücudunda çeşitli çizikler ve yaralar olan Hanım Pınalı'nın boğularak öldürüldüğünü belirleyen Polis ekipleri, titiz ve yoğun çalışma sonunda şüphelinin birçok hırsızlık kaydı bulunan Aytu Ç.(25) olduğunu belirledi. Zanlının olay yerine yaklaşık 300 metre mesafedeki evine düzenlenen operasyonla gözaltına alınan Aytu Ç.'nin evinde yapılan incelemelerde kanlı atlet ve 450 TL nakit para ele geçirildi. İlk sorgusunda Hanım Pınalı'yı öldürdüğünü itiraf eden Aytu Ç., Sultanhisar İlçe Emniyet Amirliği'ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

87 yaşındaki Hanım Pınalı'nın katil zanlısı bugün adliyeye sevk edildi. Hanım Pınalı'ın cinayet öncesi ilçe pazarından elinde pazar arabası ile görüntüleri ise mobese kameralarına yansıdı. Nazilli Adliye Sarayı önünde bekleyen ve kendisini görüntüleyen gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Aytu Ç. hakim karşısına çıkartıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Zanlının öldürdüğü yaşlı kadını uzun süredir takip ettiği ve maaş gününü de bildiği ileri sürülürken, katilin aynı evden daha önce de hırsızlık yaptığı iddia edildi.

Etiketler : Hanım Pınalı  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir