ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Çalmaya çalıştıkları kalorifer petekleri için nakliyeci çağırmışlar

Manisa’da atıl durumda bulunan eski Sağlık Meslek Yükseokulu binasına gündüz vakti girerek kalorifer peteklerini söküp dışarıya çıkaran hırsızlar, çalmaya çalıştıkları malzemeler için nakliyeci çağırdı.

Eklenme:03.03.2021 / 21:32          Güncelleme:03.03.2021 / 21:32
Linkedin Google

Manisa'da atıl durumda bulunan eski Sağlık Meslek Yükseokulu binasına gündüz vakti girerek kalorifer peteklerini söküp dışarıya çıkaran hırsızlar, çalmaya çalıştıkları malzemeler için nakliyeci çağırdı. Devriye atan güvenlik görevlilerinin durumu fark etmesi üzerine hırsızlar kaçarken, çağrılan nakliyeci ise neye uğradığını şaşırdı.

Manisa İl Sağlık Müdürlüğü Şehzadeler Sağlık Kampüsünde güvenlik görevlisi olarak çalışan Rıdvan Adatepe ve mesai arkadaşı saat 14.30 sıralarında kurum içinde devriye atarken eski Sağlık Meslek Yüksekokulu bahçesinde birkaç kişinin kalorifer peteklerini demir korkuluklardan aşağıya attıklarını fark etti. Güvenlik görevlilerini fark eden hırsızlar koşarak olay yerinden uzaklaştı. Olay yerinde açık kasa bir kamyonet fark eden güvenlik görevlileri nakliyecinin gitmesine izin vermeyerek durumu polise bildirdi. Nakliyeci ise kendisini telefonla arayan bir kişiyle belli bir ücret karşılığında taşıma için anlaştığını, taşınacak malzemelerin ne olduğunu bilmediğini ve kendisinin de neye uğradığını şaşırdığını söyledi.

Devriye attıkları sırada durumu fark ettiklerini anlatan güvenlik görevlisi Rıdvan Adatepe, “Normal gün içinde kurum devriyesi atarken arkadaşla birlikte fark ettik. Demirleri pencereden dışarı çıkarıyorlardı. Biz de görünce çitlerden atlayarak geldik. Arkadaşlar bizi görünce istasyon yönüne kaçmaya başladı. Nakliyeci çağırdıklarını da gördük. Bir tane gözetleyen araba olduğunu düşünüyoruz. Tam teşkilat halindeler. Bizi görünce kaçtılar. Arkasından da gidemedik. Tehlikeli olabilir düşüncesiyle arkalarından gitmedik. Polisi çağırdık.” dedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri ise güvenlik görevlilerinin ve nakliyecinin ifadesini alarak olayla ilgili soruşturma başlattı.

Etiketler : hırsız  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir