ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Başkan Çerçi meclis üyelerine Meydan Projesini tanıttı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi, meclis üyelerine içerisinde belediye hizmet binasının da bulunduğu Meydan Projesini tanıttı. Güzel bir plan hazırladıklarını aktaran Başkan Çerçi, önümüzdeki aylarda projenin başlayacağını duyurdu.

Eklenme:03.03.2021 / 21:26          Güncelleme:03.03.2021 / 21:26
Linkedin Google

Yunusemre Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında gerçekleştirildi. CHP Manisa Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu, CHP İl Başkanı Semih Balaban, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, 15 Temmuz Gazisi Abdullah İrgin, ve siyasi partilerin teşkilat üyeleri de toplantıyı izleyenler arasındaydı. 20 maddenin görüşüldüğü toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Çerçi, mart ayı meclis toplantısının hayırlı olmasını diledi. Önümüzdeki aylarda yapımına başlanacak yeni hizmet binası ve Meydan Projesini meclis üyelerine tanıtan Başkan Çerçi, projeye ilişkin bilgi verdi. Kaymakamlık binası, belediye hizmet binası, gençlik merkezi, nikah salonu, otopark, gölet ve çevre düzenlemesinin yer aldığı projenin planlamasının tamamının belediye tarafından yapıldığını belirten Belediye Başkanı Çerçi, “Şehrimize güzel bir proje kazandırıyoruz. Kısa bir süre içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Kaymakamlık binasını biz yaptırmayacağız. İçişleri Bakanlığı ihale edecek. Belediye hizmet binamızı tüm birimlerini alacak şekilde planladık. Kaymakamlık ve belediye hizmet binası arasında yaklaşık 5 bin metrekare bir meydan yer alıyor. Güzel bir proje oldu. 2 yıl içerisinde tamamlamayı planlıyoruz” diye konuştu.

Toplantıda Nisan ayı meclis toplantısının 6 Nisan Salı günü saat 18.00'de yapılması kararlaştırıldı.

Etiketler : Meydan Projesi  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir