ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Başkan Karafil'den Başkan Çelik'e teşekkür

Hak-İş İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Turan Karafil, Şehzadeler Belediyesi çalışanlarını kapsayan toplu iş sözleşmesinin imzalanmasının ardından Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Eklenme:03.03.2021 / 21:18          Güncelleme:03.03.2021 / 21:18
Linkedin Google

Şehzadeler Mühendislik A.Ş. ve Şehzadeler Belediyesi çalışanlarını kapsayan Toplu İş Sözleşmeleri için konuşan Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Turan Karafil, Şehzadeler Mühendislik A.Ş. çalışanlarının son yedi ayda iki farklı zam gördüklerini ve çalışanların yan sosyal haklarının da bir o kadar iyileştirildiğini belirtti. Şehzadeler Mühendislik A.Ş.'de çalışanlarının ilk defa bir Toplu İş Sözleşmeyle tanıştıklarını ve sendikalaştıklarını belirten Karafil, “Üyelerimiz bizleri farklı sorunlarıyla ziyaret ettiklerinde ilk defa sendikalı olduklarını ve sorunlarımızı direk sendika yoluyla giderdiklerini söylüyorlar ve memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Geçen haftalarda imzaladığımız Toplu İş Sözleşmemiz ile Şehzadeler Belediyesi kadrolu işçilerimiz için de iyileştirmeler yapılmıştır.” dedi.

Şehzadeler Belediyesi ve belediyenin şirketi olan Şehzadeler Mühendislik A.Ş.'de imzalanan iki sözleşme için verdiği destekten dolayı Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e teşekkür eden Hizmet İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Turan Karafil, “Başkanımız Toplu İş Sözleşmemizden doğan geriye dönük ücretler noktasında zamanında ödenmesi ve Toplu İş Sözleşmesi süresince verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Ülkenin dünyada olduğu gibi Covid-19 salgınıyla karşı karşıya kaldığını ve bu sebeple birçok iş yerinde olduğu gibi belediyelerde de sıkıntılar yaşandığını belirten Başkan Karafil, “Buna rağmen sınırları zorlayarak işçi dostu olduğunu gösteren Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik'e teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise imzalanan toplu iş sözleşmelerinin hayırlı olmasını dileyerek, “Şehzadeler Belediyesi olarak işçi kardeşlerimizin hak ettikleri ücret ve sosyal hakları alabilmeleri için şartlarımızı zorlayarak toplu iş sözleşmemizi imzaladık. Biz büyük bir aileyiz diyoruz ve bunun gerekliliğini de yerine getirdik, getirmeye de devam edeceğiz.” dedi.

Hak İş İl Başkanı ve Hizmet İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Turan Karafil'in ziyareti hediye takdimi sonrası sona erdi.

Etiketler : Toplu İş Sözleşmeleri  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir