ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Manisa'da 3 günde tam 450 tane ağaç dikildi

Daha yeşil bir Manisa hedefiyle 2009 yılından bu yana önemli adımlar atan Manisa Büyükşehir Belediyesi, hafta başından bu yana il merkezindeki ana arter, cadde ve bulvarlarda iğde, gül, ibrişim ve zakkumdan oluşan tam 450 adet ağaç dikimi gerçekleştirdi.

Eklenme:03.03.2021 / 21:16          Güncelleme:03.03.2021 / 21:16
Linkedin Google

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarını özenle sürdürdüklerini belirten Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri, il genelinde ağaçlandırma seferberliği başlattı. Hafta başından bu yana da bu doğrultudaki çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Manisa merkezindeki ana arter, cadde ve bulvarlarda iğde, gül, ibrişim ve zakkumdan oluşan tam 450 adet ağaç dikimi gerçekleştirdi. Ağaç dikim ve peyzaj çalışmaları aralıksız sürdürülürken, yeşillendirme çalışmaları Manisalılardan da tam not aldı. Ağaç dikim çalışmalarının yanı sıra mevcut ağaçların güçlendirilmesi, hava koşulları nedeniyle zarar gören ağaçların da tedavisini yapan ekipler, Manisa'ya renk kattı.

Çalışmaya devam ediyoruz

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarını özenle sürdürdüklerini belirten Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, “Hafta başından bu yana ilimiz merkezinde 450 adet ağaç dikimi gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımızı yürütürken kendimizi şanslı hissediyoruz. Çünkü ağaçlandırma çalışmalarına önem veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün desteği her zaman bizimle. Başkanımızın bu konudaki hassasiyetinden güç alarak, Manisa'mızı güzelleştirmek için çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Etiketler : ağaç  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir