ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Soma'da yeşil alanlar ve caddeler peyzaj çalışmalarıyla yenileniyor

Soma’da cadde, yeşil alan ve parklar belediye ekiplerince yürütülen peyzaj çalışmalarıyla yenileniyor.

Eklenme:03.03.2021 / 21:07          Güncelleme:03.03.2021 / 21:07
Linkedin Google

Soma'da cadde, yeşil alan ve parklar belediye ekiplerince yürütülen peyzaj çalışmalarıyla yenileniyor. Park ve Bahçeler ekibinin yürüttüğü refüj çalışmaları ile birlikte cadde ve yeşil alanlar bambaşka bir havaya büründü.

Bahar mevsiminin habercisi mart ayının gelmesi ile Soma Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Belediye Başkanı Ali Tulup'un talimatıyla peyzaj ve şekilli ağaç çalışmaları ile düzenlemeler gerçekleştirdi.

Özel budama teknikleri ile şekilli budanan ağaçlar cadde ve kavşaklarda görsel bir güzellik sunuyor. Bitkiler ve ağaçlarla yapılan peyzaj düzenlemeleriyle ilçeye farkındalık kazandırma azminde olduklarını dile getiren Başkan Tulup, “İlçe genelindeki tüm yeşil alan, park, cadde ve sokaklarımızda görsel açıdan daha güzel bir görünüm kazandırma çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Yeşil alanlarımızı daha da büyüterek, çok daha güzel bir Soma'yı hep birlikte inşa edeceğiz. Bu anlamda canla başla çalışan tüm belediye personelimize teşekkürlerimi sunuyor, çevre temizliği konusunda ise tüm vatandaşlarımızdan duyarlı davranışlar temenni ediyorum.” açıklamasında bulundu.

Etiketler : peyzaj çalışmaları  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir