ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Dünya şampiyonu jimnastikçiye büyük ilgi

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde Kırkağaç Belediyesi ve Acaridmanspor Kulübü tarafından organize edilen “Kariyer Günleri” etkinliklerine katılan jimnastik sporcusu Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı büyük ilgi gördü.

Eklenme:26.02.2021 / 21:27          Güncelleme:26.02.2021 / 21:27
Linkedin Google

Kırkağaç Belediyesi ve Acaridmanspor Kulübü tarafından organize edilen “Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında başta jimnastik olmak üzere altyapıda eğitim gören tüm spor dallarından öğrencilerin katıldığı konferans, Kırkağaç Belediye Kültür Merkezinde yapıldı. Etkinlikte jimnastik sporcusu Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı da öğrencilerle bir araya geldi. Milli sporcu Onbaşı, genç sporculara yaşadığı tecrübeleri ve şampiyonluğa uzanan yolu anlattı.

Program soru cevap şeklinde devam ederken, protokol tarafından etkinliğin finalinde Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı'ya plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Genç sporcular, milli sporcu Onbaşı ile fotoğraf çektirmek ve imza almak için yarıştılar.

Kariyer Günleri programına Kırkağaç Kaymakamı Murat Büyükköse, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, Kırkağaç İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Yalçınkaya, Ayşe Begüm Onbaşı'nın Genetik Beslenme Antrenörü Bülent Der, Acaridmanspor Kulüp Başkanı Rahmi Topuz ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Etiketler : Ayşe Begüm Onbaşı   jimnastik  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir