ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Jandarmanın lüks siteye yaptığı operasyonda suikast silahı bulundu

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sosyal medya dahil çeşitli kanallardan iletişim kurdukları şahıslara uyuşturucu satan 2 İranlı'yı Bakırköy’de lüks bir sitede bulunan evlerine düzenlenen operasyonla yakaladı. Operasyonda 11 kilogram uyuşturucu madde ile suikast için kullanılan anahtarlık görünümlü 2 adet tabanca ele geçirildi.

Eklenme:24.02.2021 / 16:01          Güncelleme:24.02.2021 / 16:01
Linkedin Google

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik yaptığı istihbari çalışmalar neticesinde sosyal medya üzerinden paylaşım yapan bazı şahısların uyuşturucu madde satışı yaptığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine jandarma ekipleri, paylaşımları yapan F.M. ve F.M.B. isimli şahısların adreslerini belirlemek için teknik ve fiziki takip başlattı. Sosyal medya üzerinden iz süren jandarma ekiplerince şüphelilerin Bakırköy'deki lüks bir siteden bu paylaşımları yaptığı anlaşıldı. Yapılan fiziki takip ile de şüphelilerin eşkâlleri ve ikamet adresleri belirlendi. Jandarma ekiplerince adli makamlardan alınan arama kararına istinaden operasyon için düğmeye basıldı. İran uyruklu şüphelilerin kiraladıkları lüks dairede yapılan aramada 11 kilogram metamfetamin, 2 adet hassas terazi, suikast için kullanılan anahtarlık görünümlü 2 adet tabanca ile bu tabancaya ait olduğu değerlendirilen çok sayıda mermi ele geçirildi. İran uyruklu F.M. ve F.M.B. gözaltına alındı.

İran uyruklu uyuşturucu satıcıları, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerle bağlantısı olduğu değerlendirilen şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Etiketler : uyuşturucu   suikast   tabanca  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir