ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Manisa’da helikopter destekli trafik denetimi

Manisa’da jandarma ve emniyet ekipleri tarafından helikopter destekli trafik ve asayiş uygulamasında 710 araç kontrol edilirken trafik ihlali yapan 67 araç ve sürücüsüne toplamda 33 bin 384 TL para cezası kesildi.

Eklenme:13.11.2020 / 19:18          Güncelleme:13.11.2020 / 21:05
Linkedin Google

Manisa’da jandarma ve emniyet ekipleri tarafından helikopter destekli trafik ve asayiş uygulamasında 710 araç kontrol edilirken trafik ihlali yapan 67 araç ve sürücüsüne toplamda 33 bin 384 TL para cezası kesildi.
Manisa İl Jandarma Komutanlığı ile Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ve asayiş ekipleri tarafından denetleme yapıldı. Aydın Jandarma Filo Komutanlığından görevlendirilen helikopterle Akhisar-Gölmarmara-Salihli (555-10) Devlet Karayolu, Manisa-Turgutlu (250-04) Devlet Karayolu, Manisa-Akhisar (565-09) Devlet Karayolu denetlendi. Trafik ihlallerinin tespiti için helikopter destekli yapılan denetimlerde Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı 8 Jandarma Trafik Timi, 2 Motosikletli Trafik Timi, 1 Motosikletli Asayiş Timi, 7 Jandarma Asayiş Timi ve İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 6 Bölge Trafik Ekibi olmak üzere toplam 24 ekip ve 52 personel katıldı.
Havadan yapılan denetimlerde 710 araç kontrol edilirken trafik ihlali yapan 67 araç ve sürücüsüne toplamda 33 bin 384 TL idari para cezası uygulandı.
Sürücülerde “Algılanan yakalanma riski duygusunu" sürekli üst düzeyde tutulması için havadan trafik denetimlerine devam edileceği bildirildi.

Etiketler : helikopter   trafik denetimi  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir