ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Elif bebek, annesine el salladı

İzmir’de meydan gelen depremden 65 saat sonra enkaz altından sağ kurtarılan Aydınlı bebek Elif Perinçek, annesine el salladı. Aydınlıların merakla beklediği müjdeli haber ve Elif’in durumu perinçek ailesi başta olmak üzere herkesi sevindirdi.

Eklenme:02.11.2020 / 18:24          Güncelleme:02.11.2020 / 18:24
Linkedin Google

depremden 65 saat sonra Doğanlar Apartmanı'ndan enkaz altından çıkarılan Elif Perinçek, hastane odasındaki yatağından annesine el salladı.Elif bebeğin başka bir yoğun bakım ünitesinde yatan annesi Seher Dereli Perinçek'in evlatlarından haber almak için sürekli talepte bulunması üzerine, çocuk yoğun bakım ünitesinde görevli sağlık personeli, anne için kısa bir video kaydı yaptı. Görüntüde, Elif bebek bir elinde oyuncağı, annesine el salladı. Sağlık durumu iyi olduğu gözlenen Elif'in el sallaması başta Aydın'daki yakınları olmak üzere tüm Türkiye'nin içini ısıttı.

Doğanlar Apartmanı'ndan 65 saat sonra sağ kurtarılan Elif Perinçek, mutfakta üzerine düşen sandalye sayesinde hayata tutunduğu, sürekli vazoyla yere vurarak ses çıkartan anne Seher Değerli Perinçek ile diğer çocukları daha önce kurtarılmıştı.

Anne'nin talebi üzerine 65 saat sonra enkazdan kurtarılan Minik Elif'in objektiflere yansıyan sıcacık pozu herkesin içini ısıttı.

 

Etiketler : deprem  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir