ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Ergün,“Türkiye’nin derdinin devası Deva Partisi’nde”

Deva Partisi Manisa İl Yönetiminin tanıtıldığı program eski Ticaret ve Sanayi Bakanı ve Deva Partisi Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün ile Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin’in katılımıyla Manisa Anemon Otel Havuzbaşı’nda gerçekleşti.

Eklenme:11.09.2020 / 16:30          Güncelleme:13.09.2020 / 14:36
Linkedin Google

Deva Partisi Manisa İl Yönetiminin tanıtıldığı program eski Ticaret ve Sanayi Bakanı ve Deva Partisi Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün ile Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin’in katılımıyla Manisa Anemon Otel Havuzbaşı’nda gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda Türkiye’nin yanlış yönetildiğini ve korku siyasetinin hakim olduğunu kaydeden Ergün hedeflerinin korku siyaseti umut siyasetine çevirmek olduğunu ifade ederek, “Her derdin Deva’sı vardır. Türkiye’nin derdinin Devası, Deva Partisinde” dedi.

Deva Partisi Manisa İl Tanıtım Programı Anemon Otel’de gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıya Deva Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, Deva Partisi Kurucular Kurulu Üyesi  ve Genel Merkez Yöneticisi İbrahim Dönertaş, Deva Partisi Manisa Kurucu İl Başkanı Süreyya Sakınç, Manisa İl Kurucularından Cansın Tunçdirek ve Sertaç Teker ile parti il ve ilçe yöneticileri katıldı.

DEVA PARTİSİNE YOĞUN İLGİ DEVAM EDİYOR

Gerçekleşen tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan Deva Partisi Manisa İl Kurucu Başkanı Süreyya Sakınç partilerine yoğun bir ilginin olduğunu kaydetti. Yoğun ilgi çerçevesinde partilerine katılmak isteyen gönüllülerle görüştüklerini ve kurucu il yönetimlerini belirlediklerini kaydeden Sakınç sözlerine şöyle devam etti, “Ortak aklı koruyarak Manisa’mızın kanaat önderleriyle yaptığımız görüşmelerde dahil olmak üzere danışma toplantıları şeklinde partimizin yönetim kurularına girmek isteyen arkadaşlarımızı daha yakından tanıma ve belirleme imkanımız oldu. Listelerimizde siyasi yelpazenin her kesiminden ve hiç siyaset yapmamış arkadaşlarımız bulunmaktadır. Genç ve kadın kotalarımıza azami özen gösteriyoruz. Deva Partisi Manisa Kurucu İl Başkanı olarak, liyakate sahip kadrolarla hareket edeceğimi, serinkanlı, sakin, incelikli bir siyasi dilden asla taviz vermeyeceğimi belirtmek isterim.”

EYLÜL AYINDA DEVA KONGRELERİ BAŞLIYOR

İlçe Teşkilatlanmalarını kurmaya devam ettiklerini kaydeden Sakınç teşkilatlanması tamamlanan ilçelerde Eylül ayı içerisinde kongrelerini gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Türkiye’nin bugün her zamankinden daha fazla erdemli ve dürüst siyaset anlayışına ihtiyacı var. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan yolsuzluğa bulaşmayan, dürüst siyasetçi kimliğiyle memleketimizin özlediği ve beklediği siyasi liderimizdir. Liderimiz Sayın Ali Babacan’da olan bu erdemli ve dürüst siyaset anlayışı Deva Partisinin tüm kadrolarında da görülmekte olup bundan büyük bir gurur duyuyoruz. Vatandaşı korkutan değil sevgi ve şefkatle yaklaşan, vatandaşı ve toplumu ötekileştiren, ayrıştıran değil kucaklayıcı ve birleştirici olan, sorun yaratan değil dertlere deva olan, Türkiye’nin mutlu geleceğine sahip çıkan, kuvvetler ayrılığı esasına dayanan çoğulcu bir siyaset anlayışının iktidar olması için Deva Partisi’ndeyiz ve tüm bu anlayışa sahip halkımızı Deva Partisi’ne davet ediyoruz” dedi.

ERGÜN İKTİDARI MANİSA’DA TOPA TUTTU

Deva Partisi’nin kuruluş sürecini, amaç ve hedeflerini dile getiren eski Ticaret ve Sanayi Bakanı ve Deva Partisi Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün isim vermeden iktidarı sert bir şekilde eleştirdi. “Yaşanan olumsuzluklara dış güçler deniliyor, dış güçler hep vardı. Havada ki, suda ki mikroplar, vürüsler gibi hep vardılar, önemli olan bağışıklığınızın iyi olmasıdır” diyen Ergün, “Bağışıklığınız iyi olursa, yediğinize, içtiğinize, alışkanlıklarınıza dikkat ederseniz korkmanıza gerek kalmaz. Çok konuştukça güven kaybediyorlar, nasıl oluyor da bunu görmüyorlar. İstatistik rakamlarla oynayarak  güven kaybediyorlar. İstatikçiler enflasyon için fiyat almaya çıkacağı zaman bir market seçiyorlar ve orayı arayıp, belirlenen saatler arasında pakette ki ürünlerde indirim yapıyorlar. Sadece o markette bu uygulanıyor ve rakamlarla oynanıyor. Bu yaklaşımla belki günü kurtarırsınız ama ülkenin geleceğine yönelik kötülük yaparsınız. Bir tavsiyemiz var, Allah aşkına bu zihniyeti, bu kafayı değiştirin. Cumhuriyetimizin Yüz yılı da bizim tarihimizdir, başarılarımızı büyütüp hatalarımızdan ders çıkarmalıyız. Mevcut siyaset büyüyen sorunlara çözüm bulamıyor, bu şartlarda yeni parti oluşumları kaçınılmazdır, bir çıkış yolu aranıyor ve tek bir çıkış yolu var, o da demokrasinin, hukukun, ekonominin yeniden tesis edilmesidir” şeklinde konuştu. 

TÜRKİYE’DE SİYASETİN YENİ ADRESİ DEVA PARTİSİ

Küresel Salgın sürecinin tüm Dünya’yı etkilediği gibi Türkiye’yi de etkilediğini kaydeden Ergün, “Zor bir süreçten geçiyoruz ama bu zor süreç sadece Pandemiden dolayı değil. Türkiye Pandemiden önce de zor bir süreçten geçiyordu ve geldiğimiz bu zor süreç daha da ağırlaştı. Ekonomik şartlar artık vatandaşımızın canına tak etmiştir, Milli gelirimizin azalıp işsizliğin arttığı, enflasyonun yükseldiği, hayat pahalılığının ileri boyutlara ulaştığı, dar gelirli vatandaşlarımızın iyice bunaldığı, sanayi sektörünün ciddi manada bunaldığı bir süreç yaşıyoruz. Döviz her geçen gün artmasına rağmen ihracatımız maalesef arzu edilen şekilde bir türlü artmamakta, ithalat yine maalesef arzu edilen şekilde azalmamaktadır. Tüm bunları pandemiden önce de yaşıyorduk. Özellikle dış politikamız, dış ilişkilerimiz, sosyal hayatımız, siyasetin dili ve üslubu olmak üzere hepsinde bir geri gidiş yaşanıyor. Zaten tüm bu şartlar Türkiye siyasetinde yeni bir arayışı gündeme getirmişti. Mevcut siyaset yeni bir şeyler üretmiyorsa, kısır çekişme üretiyorsa yeni bir çıkış yolunun aranması kaçınılmazdır” dedi.

Program konuşmaların ardından İl Yönetiminin tanıtımı ve belirlenen İlçe Başkanlartına mazbatalarının verilmesiyle son buldu

    

Etiketler : Süreyya Sakınç   Nihat Ergün   Deva Partisi  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir