ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Başkan Kayda, gönül selamıyla bayramlaştı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Kurban Bayramının ardından ilk mesai gününde belediye birimlerinde çalışan tüm personel ile gönül selamıyla bayramlaştı.

Eklenme:04.08.2020 / 14:23          Güncelleme:04.08.2020 / 14:23
Linkedin Google
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Kurban Bayramının ardından ilk mesai gününde belediye birimlerinde çalışan tüm personel ile gönül selamıyla bayramlaştı.
Belediye hizmet binasında bulunan tüm birimleri maske takarak sosyal mesafeye uygun bir şekilde ziyaret eden Başkan Zeki Kayda, belediye personelinin Kurban Bayramını tebrik etti. Salihli Belediyesinin tüm çalışanları ile birlikte büyük bir aile olduğunu ifade eden Başkan Kayda, “Değerli mesai arkadaşlarım, sizlerle birlikte 2. dönemimizde hizmet yolunda çalışmaya devam ediyoruz. Salihli’mize birçok proje kazandırdık ve bunları sizlerle birlikte başardık. Hepinize bu güzel yol arkadaşlığı için teşekkür ediyor, Kurban Bayramınızı kutluyorum. Tüm mesai arkadaşlarıma, sevdikleriyle birlikte sağlıkla ve mutlulukla dolu uzun ömürler ve bayram tadında güzel günler diliyorum. Ülkemizi ve tüm Dünyayı etkisi altına alan virüs salgını henüz geçmiş değil. En kısa zamanda sağlıklı günlere kavuşabilmek ümidiyle kendi sağlığımız ve sevdiklerimizin sağlığı için maske takalım, sosyal mesafe kuralına uyalım ve temizliğe mutlaka önem verelim” dedi.
Salihli Belediye Başkan Yardımcıları Metin Durmaz, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca da, belediye birimlerini ziyaret ederek personelin bayramını kutladı.
Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir