ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Başkan Ergün de Turgutluspor’un şampiyonluk sevincine ortak oldu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutluspor’u final maçında yalnız bırakmayarak maçın ardından yaşanan şampiyonluk sevincine ortak oldu.

Eklenme:27.07.2020 / 11:53          Güncelleme:27.07.2020 / 11:53
Linkedin Google
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutluspor’u final maçında yalnız bırakmayarak maçın ardından yaşanan şampiyonluk sevincine ortak oldu.
TFF 3. Lig Play-Off final karşılaşmasında, Manisa temsilci Turgutluspor ile Karşıyaka karşı karşıya geldi. Titanic Mardan Stadı’nda oynanan müsabakanın 90 dakikası 1-1 eşitlikle, uzatmaları ise 2-2’lik skorla sonuçlandı. Penaltılara giden müsabakada, kazanan, 5-3’lük skorla Turgutluspor oldu. Turgutluspor, bu sonuçla TFF 2. Lig’e yükselmeyi başardı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutluspor Kulübü Başkanı Hüseyin Güleç, yönetim kurulu üyeleri ve Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan ile birlikte karşılaşmayı büyük bir heyecan içinde izledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutluspor’un yaşadığı şampiyonluğun çok değerli olduğunu söyleyerek, “Büyük bir heyecanla maçı izledik. Turgutluspor’umuzun başarısıyla gururlandık. Gerçekten bizlere çok büyük bir sevinç yaşattılar. Bu başarıda emek var, alın teri var. Yaşanılan bu şampiyonlukta emeği olan herkesi yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir