ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Turgutlu’da korona virüsten bugüne kadar 20 kişi vefat etti

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde korona virüs dolayısıyla bugüne kadar hayatını kaybeden kişi sayısının 20 olduğu açıklandı.

Eklenme:08.07.2020 / 17:21          Güncelleme:08.07.2020 / 17:21
Linkedin Google
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde korona virüs dolayısıyla bugüne kadar hayatını kaybeden kişi sayısının 20 olduğu açıklandı.
Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Turgutlu’daki korona virüs vakaları ve tedbirleri hakkında açıklamalarda bulunurken, bugüne kadar Covid-19 virüsünden dolayı ilçede 20 kişinin vefat ettiğini açıkladı. Kaymakam Yılmaz, "1 Haziran’dan itibaren ülke genelinde normalleşmeye geçişle birlikte ilçemizde de vaka sayıları maalesef artmaya başladı ve alınan tüm tedbirlere rağmen, günlük ortalama vaka sayılarımız hala yüksek seyretmekte. Geçtiğimiz haziran ayında günlük ortalama vaka sayımız 10 civarında gerçekleşti. Turgutlu Devlet Hastanemiz ve tüm sağlık teşkilatımız olağanüstü başarılı-yorucu bir mücadeleyle süreci götürdü. Ancak yine de şimdiye kadar Turgutlu’da 20 vatandaşımızı Covid-19 virüsüyle ilişkili hastalıklardan kaybettik. Yani bu demektir ki sokakta karşılaştığımız her bir kişi hastalık virüsü taşıyanlarla temas etmiş olabilir. Bunu bilerek hareket etmek mecburiyetindeyiz. Vatandaşımız bunların farkında olmalı ki hastalığa karşı toplumsal bilinç düzeyimizi arttırabilirim.” dedi.
Kaymakam Yılmaz ayrıca korona virüs tedbirleri kapsamında alınan karar ve kurallara uymayan vatandaşlara bugüne kadar toplam 1 milyon 127 bin 700 TL ceza kesildiğini açıkladı.
Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir