ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Bakan Pakdemirli’den Vali Karadeniz’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, son Valiler Kararnamesi ile Kastamonu’dan Manisa’ya atanan Vali Yaşar Karadeniz’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Eklenme:06.07.2020 / 13:04          Güncelleme:06.07.2020 / 21:07
Linkedin Google

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, son Valiler Kararnamesi ile Kastamonu’dan Manisa’ya atanan Vali Yaşar Karadeniz’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Bir dizi ziyaret ve incelemeler için Manisa’ya gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bir süre önce Manisa’ya atanan Vali Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi. Bakan Pakdemirli, Valilik binası önünde Vali Yaşar Karadeniz, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa milletvekilleri Uğur Aydemir, İsmail Bilen, Semra Kaplan Kıvırcık, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, ilçe belediye başkanları, oda başkanları, ilgili kurum müdür ve yardımcıları tarafından karşılandı. Bakan Pakdemirli’ye makam ziyareti öncesi Manisaspor Başkanı Murat Yörük tarafından 45 numaralı ve üzerinde isminin yazılı olduğu Manisaspor forması hediye edildi. Valilik Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra makama geçen Bakan Pakdemirli, son Valiler Kararnamesi ile Kastamonu’dan Manisa’ya atanan ve bir süre önce de görevine başlayan Vali Yaşar Karadeniz’e ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti. Bakan Pakdemirli’yi ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını vurgulayan Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa’nın tarım ve sanayi kenti olma özelliğiyle ilgili ilk izlenimlerini paylaştı. Özellikle Manisa’nın tarımsal üretimde gayri safi milli hasıla bakımından Türkiye’de Konya’dan sonra ikinci sırada olan bir şehir olduğunu vurgulayan Karadeniz, “Bu bakımdan Manisa, daha önce görev yaptığım kentlere göre daha ileri bir noktadan başlıyor. Bunun Manisa ve bizler açısından şans olduğunu düşünüyorum. Zat-ı alinizin destekleriyle bu rakamları daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum” dedi.

“Manisa, çevresindeki illere göre daha farklı performans göstermiştir”
Manisa’nın hem sanayi hem de tarım şehri olduğunu aktaran Bakan Bekir Pakdemirli ise “Bakanlığımız ile ilgi her konuda Manisa ve Manisalıların yanında oluyoruz. Manisa, valimiz için yeni ama kendini cezbeden bir şehirdir. Gerçekten duygusal anlamda Türkiye’de az sayıdaki Şehzadeler şehirden bir tanesi. Son dönemde belediyecilik başta olmak üzere birçok anlamda Manisa çevresindeki illere göre daha farklı performans göstermiştir. Sizin de söylediğiniz gibi bir adım ileriden başlıyorsunuz ama Manisa’da halledilecek, çözülecek çok meseleler var. Bunların da üzerine çok sıkı takip ile gitmek son derece anlamlı olur. Biz de Bakanlık olarak 7-24 sizlerin yanınızdayız. Bilin ki Ankara’da her zaman bir Manisalı arkadaşınız, kardeşiniz bir büyüğünüz var” diye konuştu.

Etiketler : Bekir Pakdemirli   Yaşar Karadeniz  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir