ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Bin 500 metrede Türk bayraklarıyla 19 Mayıs’ı kutladılar

Manisa’da bir grup paraşütçü, ellerinde Türk bayraklarıyla bin 513 metre yüksekliğindeki Spil Dağı’ndan uçuş gerçekleştirerek, Manisa semalarında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Eklenme:19.05.2020 / 14:00          Güncelleme:19.05.2020 / 15:47
Linkedin Google

Manisa’da bir grup paraşütçü, ellerinde Türk bayraklarıyla bin 513 metre yüksekliğindeki Spil Dağı’ndan uçuş gerçekleştirerek, Manisa semalarında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.
Manisa’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı önünde sosyal mesafe gözetilerek düzenlenen törene, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan katıldı. Törende Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk anıta çelenk sunarken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Manisa semalarında 19 Mayıs’ı kutladılar
Program kapsamında Manisa Paraşüt Topluluğu da Spil Dağı’nın bin 500 metre yüksekliğindeki Karlık Tepesi’nden bir uçuş gerçekleştirdi. Türk bayraklarıyla atlayış yapan yaklaşık 30 paraşütçü, Manisa semalarında 19 Mayıs’ı kutladı. Tören sonrası Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli evlerinde kalan vatandaşlara 5 bin adet Türk bayrağı dağıtırken, Manisa Büyükşehir Belediyesi de Nutuk hediye etti. Bazı vatandaşlar evlerinin balkonlarından Türk bayraklarıyla kutlamalara katıldı.

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir