ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Seyir halindeki tır alev alev yandı

Manisa’nın Salihli ilçesinde seyir halindeki bir tırda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Eklenme:01.04.2020 / 23:56          Güncelleme:01.04.2020 / 23:56
Linkedin Google
Manisa’nın Salihli ilçesinde seyir halindeki bir tırda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.
Olay, Ankara-İzmir karayolu Salihli Organize Sanayi Bölgesi(OSB) civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kula yönünden, Salihli yönüne gitmekte olan Savaş Çalık idaresindeki 42 HC 338 plakalı tuvalet kağıt yüklü tırın dorsesi henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı alev aldı. Yangını fark eden sürücü, kendini dışarıya atarak hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli İtfaiye Amirliği ekipleri, alev topuna dönen tıra müdahale etti. Bölge trafik ekipleri yol güvenliğini alırken, yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından tırda çıkan yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
Tır sürücüsü yangını yara almadan atlatırken, Ankara-İzmir yolu kısa süreliğine trafiğe kapalı kaldı. Yangında tır kullanılamaz hale gelirken, yangınla ilgili çalışma başlatıldı.
Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir