ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Turgutlu Belediyesi Çankaya deplasmanında

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Ankara’da Cuma günü saat 14.00’da başlayacak müsabakada Çankaya Üniversitesi Gelişim ile karşılaşacak.

Eklenme:13.02.2020 / 11:14          Güncelleme:13.02.2020 / 11:14
Linkedin Google
Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Ankara’da Cuma günü saat 14.00’da başlayacak müsabakada Çankaya Üniversitesi Gelişim ile karşılaşacak.
Turgutlu Belediye Kadın Basketbol Kadın Bölgesel Basketbol Ligi 15. haftasında Ankara Arı Koleji Olimpik Spor Salonunda Çankaya Üniversitesi Gelişim ile karşılaşacak. Cuma günü oynanacak müsabaka saat 14.00’da başlayacak. Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol 6 galibiyet 6 mağlubiyet ile topladığı 18 puan sonucu 6. sırada bulunuyor.
Turgutlu Belediye Baş Antrenörü Ceyhan Önk, “Ligde 1 basamak üstümüzde bulunan Çankaya Üniversitesi Gelişim ile çok zor bir maç oynayacağız. Play-Off hedefimiz için kazanmamız gereken bir maç. Kendi oyunumuzu oynayarak sert savunma ve hızlı hücumlarla sonuca gitmeye çalışacağız. İnşallah Turgutlu’ya güzel bir sonuçla döneriz.” dedi.
Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir