ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Böyle dolandırıcılık görülmedi!

Müge Anlı'da illüzyon numaralarıyla milyonlarca lira dolandıran çete şaşkına çevirdi. Bazı vatandaşları altın, bazılarını da evlilik vaadiyle dolandıran çete canlı yayında yaptıkları açıklamalarıyla da sinirleri bozdu.

Eklenme:07.02.2020 / 19:51          Güncelleme:07.02.2020 / 19:51
Linkedin Google

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, 4 çocuk babası evli bir adamın genç kızla nişan yaparak 350 bin lirasını dolandırdığı ortaya çıkmasının ardından bugün şaşkına çeviren bir gelişme daha yaşandı. İhsan Çapan adındaki şahsın Mardin ve Diyarbakır illerinde yaşayan dört vatandaşı daha altın vaadiyle dolandırdığı ortaya çıktı.

"300 KİLO ALTIN İÇİN 600 REKAT NAMAZ KILDIK"

Mardin'de yaşayan bir vatandaş, İhsan Çapan adındaki şahsın ve ağabeyinin kendilerini çil çil altın vaadinde bulunarak tüm mal varlıklarını aldığını söyledi.

Vaadedilen altınlar çıkmayınca, kendilerini üç harflilerle korkuttuklarını ve bu durumunu da kimseye anlatamadıklarını dile getirdiler.

Mağdur Musa Cihangir, "300 kilo altın için 600 rekat namaz kıldık" dedi.

İLLÜZYON NUMARASI ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!

Müge Anlı canlı yayına 10 bidon getirerek, mağdurlardan kendilerini nasıl dolandırıldıklarını anlatmalarını istedi. Dolandırıcıların illüzyon numarası ise şaşkına çevirdi.

DOLANDIRICILAR CANLI YAYINA BAĞLANDI!

Evli ve dört çocuk babası olduğu ortaya çıkan İhsan Bey, Müge Anlı'nın 'Siz evli değil misiniz? Neden başkasının kızıyla nişanlanıyorsunuz' sorusuna verdiği cevapla ünlü sunucuyu çıldırttı. 'Evliysem başkasıyla evlenemez miyim yani?' diyen adama Müge Anlı, 'Sen benimle dalga mı geçiyorsun' diye sordu. Müge Anlı'nın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Yapılan iddiaları ise reddettiler.

Etiketler : dolandırıcı  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir