ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Deprem sonrası çalışmalar değerlendirildi

Manisa’nın Akhisar ve Kırkağaç ilçelerinde meydana gelen depremlerin sonrasında yapılan çalışmalar, Vali Ahmet Deniz başkanlığında düzenlenen toplantıda görüşüldü.

Eklenme:07.02.2020 / 16:56          Güncelleme:07.02.2020 / 18:46
Linkedin Google

Manisa’nın Akhisar ve Kırkağaç ilçelerinde meydana gelen depremlerin sonrasında yapılan çalışmalar, Vali Ahmet Deniz başkanlığında düzenlenen toplantıda görüşüldü.
Akhisar ve Kırkağaç depremlerinden etkilenen bölgelerde bugüne kadar yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda konuşan Vali Ahmet Deniz, evleri ağır hasarlı olan ailelerin kalabileceği konteynerlerin kurulum alanlarının belirlendiğini, alt yapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte kısa zaman içerisinde kuruluma başlanacağını söyledi. “Konteynerlerde kalmak istemeyen vatandaşlarımıza 6 ay boyunca kira yardımı yapılacak ve TOKİ tarafından ağır hasarlı bina sahiplerine talep etmeleri durumunda uygun şartlarda konut verilecek” diyen Vali Deniz, ağır hasarlı binaların yıkım işlemlerinin de devam ettiğini belirtti.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından vatandaşlara psikolojik destek verildiğini, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından da çocuklar için çeşitli aktiviteler düzenlendiğini ifade eden Vali Deniz, depremin olumsuz etkilerini azaltmak için yapılan bu tür çalışmaların da devam edeceğini söyledi. Vali Deniz, vatandaşlardan resmi kurumlar dışında depremlerle ilgili yapılan açıklamalara da itibar etmemelerini istedi.
Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, Kırkağaç Kaymakamı Murat Büyükköse, ilgili kurum ve kuruluş temsilcilerinin katıldığı toplantıda kurumlar tarafından yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler verildi.

Etiketler : deprem  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir