ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Bu Nasıl Misafirperverlik

Manisa FK’dan zehir zemberek açıklama!

Eklenme:02.12.2019 / 16:11          Güncelleme:03.12.2019 / 13:12
Linkedin Google

Manisa Futbol Kulübü ile GMG Kırklarelispor arasında oynanan 2. Lig Beyaz Grubun 15. Hafta müsabakasında maçın hakemi kararlarıyla, Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can da tribündeki centilmenlikten uzak davranışlarıyla mücadelenin önüne geçti.

Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan’a el kol hareketine varan sportmenlik dışı hareketler yapan, Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can’a Manisa FK cephesinden tepki geldi.

İşte ‘Bu nasıl misafirperverlik?’ başlığıyla, Manisa Futbol Kulübü’nden yapılan o açıklama:

“Kurulduğu günden bu yana saha içi ve saha dışında futbolun Fair Play ilkesine sıkı sıkıya bağlı kalan Manisa Futbol Kulübümüz, 2. Lig Beyaz Grubun 15. haftasında konuk olduğu Kırklarelispor deplasmanında hiç de hak etmediği bir muameleye maruz kalmıştır. Maçın hakemi Demokrat Özgür Güneş'in adının aksine adaletsiz kararları bir yana karşılaşmanın son düdüğü ile birlikte GMG Kırklarelispor başkanı Volkan Can'ın kulüp başkanımız Mevlüt Aktan'a yaptığı el kol hareketleri ve sağduyudan uzak söylemlerini üzüntü ile izledik. Can'ın aynı zamanda 2. ve 3. Lig kulüpler birliği başkanı olması yaptığı davranışların vahametini daha da arttırmıştır. Manisa'mıza gelen her kulübün rahat bir şekilde karşılaşmayı izlemesi için elinden geleni yapan kulüp yönetimimiz, protokol tribününde yöneticilerimizin kendisini sağduyulu olmaya davet etmesine rağmen, Volkan Can'ın fitilini ateşlediği olaylar sonucunda bazı GMG Kırklarelispor taraftarlarının saldırısına uğramıştır. Başkanımız Mevlüt Aktan ve yönetim kurulumuz, emniyet güçlerinin araya girmesi ile staddan çıkarılmıştır. Ev sahibi sorumluluğundan uzak, misafirperverlikten bihaber olan GMG Kırklarelispor başkanı Volkan Can'ın makamına yakışmayan davranışlarını kınadığımızı, yaşanan tatsız olayların GMG Kırklarelispor camiasının sağduyulu taraftarlarına mal edilmeyeceğini bildiğimizi kamuoyuna saygı ile bildiririz...”

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir