ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Salihli’de bisikletçiler dernek kurdu

Manisa’nın Salihli ilçesinde bisiklet kültürünün ve yaygınlaştırılması amacıyla Bisspor Bisiklet Kulübü Derneği kuruldu. Dernek üyeleri düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Eklenme:02.12.2019 / 13:53          Güncelleme:02.12.2019 / 13:53
Linkedin Google
Manisa’nın Salihli ilçesinde bisiklet kültürünün ve yaygınlaştırılması amacıyla Bisspor Bisiklet Kulübü Derneği kuruldu. Dernek üyeleri düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.
Salihli’de bisiklete gönül veren ve sporcu yetiştirmek amacıyla Bisspor Bisiklet Spor Kulübü Derneği kuruldu. Dernek kahvaltıda bir araya gelip, derneğin başkan ve yönetim kurulunu belirleyip, görev dağılımı yaptı. Gökhan Şanal başkanlığındaki Bisspor Bisiklet Kulübü Derneğinde başkan yardımcılığına İsmail Hakkı Aslan, sayman Ali Kurtuluş, sekreter Selgin Uçar seçilirken, yönetim kurulunda ise Gül Çiftçi, Akın Girgin, Emre Gencer, Nurullah Akyıldız, Bahri Özel ve kemal Polat yer aldı. Bisspor Bisiklet Kulübü Derneğinin Salihli merkezli kurulduğunu belirten Başkan Gökhan Şanal, “Derneğimiz bisiklete ve bisiklet sporuna gönül vermiş toplumun her kesiminden insanların bir araya gelerek oluşturduğu ulusal bir kulüptür. Bu amaçla öncelikle ilçemizde ve süreç içerisinde ulusal yapılanmasını da tamamlayarak bisiklet kültürünün geliştirilmesi, yaygınlaştırılması bisiklete olan ilginin ve farkındalığının artırılması, ulaşımda bisiklet kullanımının özendirilmesi, bisiklet sporunun desteklenmesi ve gelişmesine katkı sağlamak, amacıyla, gezi, tur, festival, şenlik, yarış, eğitim, konferans, panel gibi etkinlikler düzenleyerek bölgemizde ve Türkiye’de bisiklet sporuna ve bisiklete olan ilgiyi artırmak amaçlı kurulmuştur” dedi.
Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir