ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Baybatur genç iş adamlarıyla buluştu

AK Parti Manisa MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa Genç İş Adamları Derneği’ni (MAGİAD) ziyaret ederek, dernek bünyesinde hazırlanan ve geliştirilen projeleri dinledi.

Eklenme:20.11.2019 / 10:49          Güncelleme:20.11.2019 / 10:49
Linkedin Google
AK Parti Manisa MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa Genç İş Adamları Derneği’ni (MAGİAD) ziyaret ederek, dernek bünyesinde hazırlanan ve geliştirilen projeleri dinledi.
MAGİAD Başkanı Halil Ağırbaşlı, derneği yönetim kurulu ve öğrenci temsilciliği tarafından karşılanan AK Parti Manisa MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur’a, önceki dönem MAGİAD Başkanı olan Ömer Özkara da ziyaret süresince eşlik etti.
Milli bilincin önemi ve toplumdaki bireylerin yerli ve milli olmasının değerini örnekleriyle anlatan Baybatur, ayrıca Rusya ile ticaretin belli başlı püf noktaları hakkında MAGİAD üyelerine bilgilendirmelerde bulundu.
MAGİAD Başkanı Ağırbaşlı ise, dernek bünyesinde geliştirilen belli başlı enerji, tarım, toplumsal sorumluluk ve eğitim alanındaki projeleri, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Baybatur’a anlattı.
Görüşme esnasında MAGİAD Öğrenci Temsilciliği’nin yapmış olduğu bilgilendirmeler ise Baybatur tarafından takdir ile karşılandı.
Ziyaretin anısına MAGİAD Başkanı Halil Ağırbaşlı, AK Parti Manisa MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur’a, ’Yeni nesillere daha yeşil bir Türkiye’ sloganıyla hazırladıkları proje kapsamında Baybatur adına dikimi yapılan 10 adet fidanın belgesini takdim etti.
Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir