ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Yoğun bakımda yoğun eğlenceye soruşturma

Manisa İl Sağlık Müdürlüğü, bazı yayın organları ve sosyal medya hesaplarında Alaşehir Devlet Hastanesi'nde sağlık çalışanlarının yoğun bakımda eğlenirken çektikleri görüntülere ilişin açıklamada bulundu.

Eklenme:19.11.2019 / 12:55          Güncelleme:19.11.2019 / 14:51
Linkedin Google

Olay Manisa’nın Alaşehir İlçesi’nde gerçekleşti. İddiaya göre Alaşehir Devlet Hastanesi’nde bir grup personel yoğun bakım ünitesinde eğlence amaçlı video çekti. Videonun sosyal medyada yayınlanmasıyla birlikte tepkiler de gecikmedi. Manisa İl Sağlık Müdürlüğü, olay yaratan videoyla ilgili soruşturma açıldığını duyurdu.

İşte Manisa İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklama;

Müdürlüğümüze bağlı Alaşehir Devlet Hastanesi ile ilgili olarak bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında yer alan haber ve iddialar ile ilgili olarak açıklama yapmaya ihtiyaç duyulmuştur. Müdürlüğümüzce ilgili Varan-1, Varan-2, Varan-3 adlı videolar hakkında 06 Kasım 2019 tarihi itibariyle haberdar olunmuş olup aynı gün içerisinde haklarında idari işlemler başlatılarak soruşturma açılmıştır. İlgili kişiler il içerisinde geçici olarak diğer sağlık kurumlarımıza görevlendirilmişlerdir.

Basınımıza ve kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

 

 

 

 

Etiketler : yoğun bakım   eğlence  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir