ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

PTT personeli, Vali Deniz’i ziyaret etti

PTT teşkilatının kuruluşunun 179. yılı kutlama programı kapsamında PTT Başmüdürü Bilal Özlü ve personeli Vali Ahmet Deniz’i ziyaret etti.

Eklenme:23.10.2019 / 12:47          Güncelleme:23.10.2019 / 12:47
Linkedin Google
PTT teşkilatının kuruluşunun 179. yılı kutlama programı kapsamında PTT Başmüdürü Bilal Özlü ve personeli Vali Ahmet Deniz’i ziyaret etti.
Ziyarette, 1840 yılında Osmanlı döneminde halkın posta ihtiyaçlarına cevap vermek üzere kurulan teşkilatın 179 yıldır milletimize hızlı, güvenli ve zamanında hizmet sunmak için çalıştığını belirten Vali Deniz, "Gelişen ve değişen teknolojiye uyum sağlayarak kendisini yenileyen PTT teşkilatı artık sadece haberleşmeyi sağlayan bir kurum değil. Vatandaşlarımız, PTT şubelerinden para yatırma, para çekme, kargo gibi birçok farklı hizmet alabiliyor. PTT teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm personelimize çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Ziyarette PTT Başmüdürü Bilal Özlü, günün anısına Vali Ahmet Deniz’e Zafer Bayramı ve geleneksel Türk sanatlarına ilişkin pul koleksiyonu kataloğu hediye etti.
Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir