ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Bakan Gül: “Milletimiz adalete daha fazla güvenmek istiyor”

Manisa’da birlikte öğle yemeği yediği adliye çalışanlarına seslenen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Bizler sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Milletimiz de adalete daha fazla güvenmek istiyor. Sizler de bu konuda daha büyük destekle inşallah, her vatandaşımıza ne olursa olsun, bu kapıdan girerken düşüncesine yaşam tarzına ideolojisine bakarak değil, insan olmasına bakarak, en güzel şekilde kabul edilmesini ve en güzel şekilde uğurlanmasını sağlayacağız, sağlamamız lazım” dedi.

Eklenme:17.10.2019 / 13:54          Güncelleme:17.10.2019 / 18:11
Linkedin Google

Manisa’da birlikte öğle yemeği yediği adliye çalışanlarına seslenen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Bizler sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Milletimiz de adalete daha fazla güvenmek istiyor. Sizler de bu konuda daha büyük destekle inşallah, her vatandaşımıza ne olursa olsun, bu kapıdan girerken düşüncesine yaşam tarzına ideolojisine bakarak değil, insan olmasına bakarak, en güzel şekilde kabul edilmesini ve en güzel şekilde uğurlanmasını sağlayacağız, sağlamamız lazım” dedi.
Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Manisa’ya gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Manisa Adliyesini ziyaret ederek, personel ile birlikte öğle yemeği yedi. Sıraya girerek yemeğini alan Gül, yemek sonrası adliye çalışanlarına yönelik bir konuşma yaptı. Adliyenin yükünü çekenlerin, personel olduğunu vurgulayan Bakan Gül, adliyelerin vatandaşların adalet aradığı yer olduğunu belirterek, “Adliye vatandaşın adalet için kapısını çaldığı yerdir. Bu kapıdan giren herkes adaletle işine ve evine geri dönmesi gerekir. Hakiminden mübaşirine, savcısından zabıt katibine kadar hepimiz tüm vatandaşlarımız ve milletimiz için adalet dağıtmakla görevli kişileriz. Adliye kapısından giren herkese size nasıl davranılmasını istiyorsanız öyle davranmanız lazım. Annenize, babanıza, kardeşinize bir kamu kurumunda nasıl davranılmasını istiyorsanız o şekilde davranmanız milletimizin beklentisidir. Zaten böyle davrandığınıza da inanıyoruz. Adalet teşkilatımız; hakim, savcı, mübaşir, zabıt katibi, müdür, infaz korumu hepsi birer ailedir. Hepimiz biriz. Eğer bir yerde bir hastalık olursa tüm adalet teşkilatı hastalanır. Sadece hakim, savcı değil tüm adalet teşkilatı personeli bu değerli ailenin üyesidir” dedi.

“Milletimiz de adalete daha fazla güvenmek istiyor”
Bu gece Mecliste bir yargı paketinin kanunlaştığını aktaran Bakan Gül, konuşmasına şöyle devam etti:
“Bu kanunları uygulayacak olanlar sizlersiniz. En iyi kanun bile olsa kötü uygulanırsa vatandaş için hayal kırıklığı olur. Biz de tüm bu reformları sizlerin en iyi şekilde uygulayacağınıza inanıyoruz. İnfaz koruma memurlarına, biliyorsunuz yıpranma payı ile ilgili geçen sene desteğimiz oldu. Yine emekli olduktan sonra silah ruhsatıyla ilgili talepleri var, bu konuda hükümetimizin çalışmaları sürüyor. İnşallah yakın zamanda infaz koruma memurlarımıza bu müjdeyi vermiş olacağız. Mübaşirlerimizin sorunlarını Cumhurbaşkanımızın destekleriyle çözmüş durumdayız. Sözleşmeli personelimizin sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. İnşallah tüm sorunlarımızı el birliğiyle çözeceğiz. Bizler sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Milletimiz de adalete daha fazla güvenmek istiyor. Sizler de bu konuda daha büyük destekle inşallah, her vatandaşımıza ne olursa olsun, bu kapıdan girerken düşüncesine yaşam tarzına ideolojisine bakarak değil, insan olmasına bakarak en güzel şekilde kabul edilmesini ve en güzel şekilde uğurlanmasını sağlayacağız, sağlamamız lazım. Öyle de yaptığınıza inanıyorum. Bu güzel sofrada sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. İnşallah daha güzel, daha iyi çalışmaları birlikte gerçekleştireceğiz.”
Bakan Gül, öğle yemeğinin ardından Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli’yi makamında ziyaret etti.
Bakan Abdulhamit Gül’e ziyaretinde, Manisa Valisi Ahmet Deniz, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Adalet Komisyonu Başkanı Şahap Mutlu, AK Parti MYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, ilçe belediye başkanları, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli ve Baro Başkanı Ali Aslan eşlik etti.

Etiketler : Abdulhamit Gül  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir