ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Manisalı güreşçilerden çifte Balkan zaferi

Bulgaristan’da düzenlenen U15 Balkan Güreş Şampiyonasında Manisalı güreşçiler Mahmut Yılmaz 57 kiloda, Ahmet Eminoğlu 38 kiloda grekoromen stilde Balkan Şampiyonu oldu.

Eklenme:07.10.2019 / 12:38          Güncelleme:07.10.2019 / 12:38
Linkedin Google
Bulgaristan’da düzenlenen U15 Balkan Güreş Şampiyonasında Manisalı güreşçiler Mahmut Yılmaz 57 kiloda, Ahmet Eminoğlu 38 kiloda grekoromen stilde Balkan Şampiyonu oldu.
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Güreş Eğitim Merkezi sporcuları Ahmet Eminoğlu ve Mahmut Yılmaz, Bulgaristan’ın Panagyurishte şehrinde düzenlenen U15 Balkan Güreş Şampiyonasında grekoromen stilde altın madalya sahibi oldu. Birbirinden zorlu rakipleri yenerek, Türkiye’ye balkan şampiyonluğunu getiren Ahmet Eminoğlu ve Mahmut Yılmaz, gelecek için büyük umut verdi. Güreşe yaptıkları yatırımların karşılığını almaya devam ettiklerini belirten Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, geleceğin ’Kerem Kamal’larının güreş eğitim merkezinden çıkacağını kaydederek, "Ahmet ve Mahmut kardeşlerimizin başarısıyla gurur duyduk. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek, ay yıldızlı bayrağımızı birincilikle göndere çektirdiler. Altyapıdan yetiştirdiğimiz sporcularımız, Kerem Kamal abilerinin izinden gidiyorlar. Onlar da Olimpiyat yolunda. Güreş eğitim merkezimizden daha nice başarılı sporcular çıkacaktır. Bulgaristan’da şampiyon olan sporcularımızı ve bu başarıda emeği geçen antrenörlerimizi tebrik ediyorum" dedi.
Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir