ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Destek parası ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü

Manisa 1. Amatör Lig’de mücadele eden 1965 Nurlupınarspor Kulüp Başkanı Gökhan Düzkaya ve yönetim kurulu, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin amatör spor kulüplerine nakdi yardımı kapsamında verdiği 5 bin lirayı ihtiyaç sahipleri için harcama kararı aldı.

Eklenme:03.10.2019 / 13:27          Güncelleme:03.10.2019 / 15:29
Linkedin Google

Manisa 1. Amatör Lig’de mücadele eden 1965 Nurlupınarspor Kulüp Başkanı Gökhan Düzkaya ve yönetim kurulu, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin amatör spor kulüplerine nakdi yardımı kapsamında verdiği 5 bin lirayı ihtiyaç sahipleri için harcama kararı aldı.
Manisa 1. Amatör Lig’de mücadele eden 1965 Nurlupınarspor Kulüp Başkanı Gökhan Düzkaya ve yönetim kurulu örnek bir karara imza attı. Kulüp yönetimi, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine verdiği 5 bin liralık nakdi yardımı ihtiyaç sahipleri için harcama kararı aldı.
Konu hakkında açıklama yapan 1965 Nurlupınarspor Kulüp Başkanı Gökhan Düzkaya, “İlk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e amatör kulüplere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Biz kulüp yönetimi olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin amatör spor kulüplerine verdiği 5 bin TL parayı yönetim kurulu ile aldığımız karar doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılması yönünde karar verdik. Yöneticilerimiz yaptırdıkları erzak paketlerini ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya başladı” dedi. Öte yandan önümüzdeki günlerde ihtiyaç sahibi öğrencilere de destekte bulanacaklarını belirten Düzkaya, “Bu desteğin ardından önümüzdeki günlerde öğrencilere destek vereceğiz. Defter, kalem, kitap gibi eğitimin temel ihtiyaçlarını karşılayacağız. Biz sadece spor kulübü olmayacağız. Sosyal alanda da üstümüze düşeni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Etiketler : Nurlupınarspor  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir