ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Başkan Akın şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, 19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yemekte şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi.

Eklenme:20.09.2019 / 12:20          Güncelleme:20.09.2019 / 12:20
Linkedin Google

Ortapark Restoran’da düzenlenen yemekte konuşan Başkan Akın “Bizler kolum olmasa da, bacağım olmasa da, gözüm olmasa da diyen bir ecdadın torunlarıyız. Ben bununla onur ve gurur duyuyor, gazilerimizin Gaziler Günü kutluyorum” dedi.  
Turgutlu’da 19 Eylül Gaziler Günü çeşitli programlarla kutlanırken, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın da Turgutlu Belediyesi tarafından düzenlenen yemekte şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi. Ortapark Restoran’da düzenlenen yemeğe Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Garnizon Komutanı Personel Albay Kenan Peşternik, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Cumhuriyet Başsavcısı Abdusselam Esen, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halim Karaer, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, Belediye Başkan Yardımcısı Evren Erbaş Ser ile Şehit ve Gazi Ailelerinin yakınları da katıldı. Gecede birer konuşma yapan Şehit ve Gazi Aileleri Vakfı Turgutlu Şubesi Başkanı Hüsamettin Sağlık ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu İrtibat Sorumlusu Gazi.P.Kd.Ütğm Turgut Gürkaş bir konuşma yaparak gecenin düzenlenmesinde emeği geçen Kaymakam Yılmaz ve Başkan Akın’a teşekkür ettiklerini belirttiler. Yemekte söz alan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın “Bizler kolum olmasa da, bacağım olmasa da, gözüm olmasa da diyen bir ecdadın torunlarıyız. Ben bununla onur ve gurur duyuyorum. Seçim öncesinde sizlerle birçok toplantıda beraber olduk. O toplantılarda sizlere sözler vermiştim. Şu anda Turgutlu Belediyesi’nin girişinde şehit ve gazi ailelerinin yakınlarına hizmet eden bir müracaat masamız var. Bundan sonra Turgutlu Belediyesi’nde hangi işiniz olursa olsun o masaya müracaat ettiğiniz çayınızı, kahvenizi içene kadar işleriniz halledilmiş olacak. Bunun haricinde belediyemizin yedinci katında sizler için çok güzel bir mekan hazırlıyorum. Bundan sonra kıyıda köşede o izbe yerlerde benim şehit ve gazi aileleri olmayacak. Çayınız ayağınıza gelecek, ısınmanız olacak çok güzel mekanlarda sizlerin hak ettiği gibi hizmet almanız sağlanacak. Sizler Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve onun silah arkadaşlarının bizlere emanet bıraktığı bir cumhuriyete sahip çıktınız. Sizler için ne yapsak azdır. Ne kadar samimi olduğumu biliyorsunuz. Günün her saatinde sizlerin yanındayım. Kapımda telefonumda 24 saat açık. 19 Eylül Gaziler Gününüz kutlu olsun.” dedi. 
Son olarak söz alan Kaymakam Ali Yılmaz da, “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz için kamu kurumları olarak elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Sizlerin hakkı ödenmez. Bir gün değil her gün birlikteyiz. Gaziler Gününüz kutlu olsun.” şeklinde konuştu. 

Etiketler : Gaziler Günü  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir