ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Başkan Çerçi öğrencilerle buluştu

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Vakıfbank Türkbirliği Ortaokulu ve Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya gelerek yeni eğitim öğretim yılının başarılı geçmesini diledi.

Eklenme:11.09.2019 / 13:41          Güncelleme:11.09.2019 / 13:41
Linkedin Google
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılının başında öğrencilerle bir araya gelerek başarı dileğinde bulundu. Vakıfbank Türkbirliği Ortaokulu ve Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu ziyaretlerinde Başkan Çerçi’ye Başkan Danışmanı Kefaeddin Öz ve Halkla İlişkiler Müdürü Elif Binici eşlik etti. Okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan Çerçi, yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarı getirmesini diledi. Başkan Çerçi, “Yunusemre Belediyesi olarak gelecek nesillere çok büyük önem veriyoruz. Eğitimi destekliyor ve yaptığımız çalışmalarla öğrencilerimizin her zaman yanında yer alıyoruz. Okullarımızın gerek çevre düzenlemesi olsun, gerek bahçe bakımlarının yapılması olsun yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin daha rahat bir yıl geçirmesi için çalıştık. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile işbirliği yaparak okullarımıza 10 adet spor alanı kazandırdık. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da okullarımıza desteğimiz devam edecek. Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir