ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Ürdün Yemen Başkonsolosu şifa için Manisa'ya geldi

Manisalılara uzun yıllardır sağlık hizmeti veren 8 Eylül Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Genel Cerrah İbrahim Karataş öncülüğünde Arap Ülkelerinde yaşayan vatandaşlara yönelik Sağlık Turizimi projeksiyonunda Arap ülkelerinde faaliyet gösteren sağlık turizmi şirketleri, Arap-Türk İş Kadınları Konseyi Başkanı Maryam Ebrahim Mohammed ile yapılan ‘Sağlık Turizmin’ilk hastası Ürdün Yemen Konsolosu oldu.

Eklenme:10.09.2019 / 17:28          Güncelleme:10.09.2019 / 17:28
Linkedin Google

Akciğerler egzimlerindeki rahatsızlıklarına ülkesindeki hastanelerde bir türlü çare bulamayan Ürdün Yemen Başkonsolosu 61 yaşındaki  Muhammed Nagdi’nin tedavi öncesi başlayan tetkikleri Genel Cerrah İbrahim Karataş ve ekibi tarafından başlatıldı.

Tedavileri süresince Manisa’da misafir edilecek olan emekli konsolos Muhammed Nagdi’nin Akciğer fonksiyonları başta olmak üze vücudunun tüm organları çekaptan geçirilecek.
Tedavi için Türkiye’de bulunmakta oldukça memnun olduğunu dile getiren konsolos Muhammed Nagdi, “Türk halkının sıcak kanlı oldukları gibi misafirperverliklerini dünya da bilmeyen ülke insanı yoktur.Türkiye’nin Sağlık hizmeti anlamında oldukça mesafe aldığını öğrenince tedavilerimin Türkiye’de yapılabilmesi için Manisa’ya gelmekten çok mutluyum. Doktorumuz İbrahim Karataş başta olmak üzere tüm hastane ekibinin beni normal yaşantımı sağlayacak olan tedavileri ivedilikle sonuçlandırıp ülkeme yolcu edeceklerinden hiç kuşkum yok” şeklinde ifade etti.
Arap ülkelerinden gelecek olan hastalara şifa dağıtabilmek için hastane ekibi olarak hazır olduklarını dile getiren hastane Yönetim Kurulu Başkanı Genel Cerrah İbrahim Karataş ise ; “Gerek Ortadoğu ülkelerinden gerekse Avrupa ‘dan, Rusya, ve Türki Cumhuriyetlerinden çok sayıda hastayı tedavi edip ülkelerine şifa bulmuş şekilde uğurladık. Hastanemize gelen hastalarımızdan Mide küçültme ameliyatları başta olmak üzere her türlü sağlık hizmetlerini dünya sağlık normlarına göre sunmaktan ülkemiz adına onur duyuyoruz” dedi.

Etiketler : Ürdün Yemen  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir