ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Başkan Ergün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplantısına katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çarşamba günü 30 büyükşehir belediye başkanıyla Ankara’da bir araya gelecek. Toplantıya katılmak üzere bu akşam Ankara’ya hareket edecek olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hazırladığı Manisa ve Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları ile ilgili dosyayı sunacak.

Eklenme:10.09.2019 / 15:46          Güncelleme:10.09.2019 / 17:21
Linkedin Google

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019 yerel seçimlerinin ardından 30 büyükşehir belediye başkanıyla Ankara Beştepe’de bir araya gelecek. Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye başkanlarından kentlerine ilişkin sorunları ve şikayetleri dinleyecek, önümüzdeki dönemde atılacak adımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunulacak. Düzenlenecek olan toplantıya katılmak üzere bu akşam Ankara’ya hareket edecek olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hazırladığı Manisa ve Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarının yer aldığı dosyayı sunacak.
 

Etiketler : Cumhurbaşkanı  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir