ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

İlk Ders Mali Müşavirlerden

2019/2020 Eğitim Öğretim Yılının ilk ders zili Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde daha anlamlı çaldı. Manisa Mali Müşavirler Odası Mesleki Eğitim ve Tanıtım Komisyonu Başkanı ve üyeleri ilk zilin ardından Muhasebe Eğitim Programı Bölümüne ilk dersi verdiler.

Eklenme:09.09.2019 / 18:50          Güncelleme:09.09.2019 / 19:26
Linkedin Google

Muhasebe Eğitimi alanında ilimizin en köklü mesleki eğitim veren kurumlarından biri olan okulda, Manisa Mali Müşavirler Odası Mesleki  Eğitim ve Tanıtım Komisyonu Başkanı Kadri Arslan ve Komisyon Üyeleri Ali Yamaner, Gizem Satıoğlu Öçmenlet, İsmail AKtaş, Gamze Esendağ, Evren Çetinler tarafından ilk ders verildi.
Serbest Muhasebe ve Mali Müşavirlik Mesleğinin sosyo-ekonomik etkileri, öğrencilerin kariyer planlamalarında önemli bir hedef meslek olması ve meslek mensuplarında aranılacak standartlar konularında rehberlik çalışmasının yapıldığı eğitimin ardından soru cevap bölümü ile öğrencilerin sorularına yanıtlar verildiği program sonunda Manisa SMMMO ve Komisyon adına Komisyon Başkanı Kadri Arslan ve Komisyon Üyeleri tarafından öğrencilere not defteri ve kalem hediye edildi.
Program sonunda öğrencilere hitaben bİr konuşma yapan Başkan Kadri Arslan " Muhasebe, Ekonomi ve Maliye alanlarında Sektöre kalifiye personel yetiştiren okulumuza ve siz değerli öğrencilerimize her anlamda destek vermeye hazırız. İste bu nedenle bugün ilk zil ile birlikte burada olmak istedik, geleceğimizin teminatı olan siz öğrencilerimize, öğretmenlerimize başarılı bir eğitim yılı diliyoruz "dedi. Okul Müdürü M. Hakan Pastacı ise, " Ilk ders zili ile birlikte okulumuzu ziyaret edip, ilk dersleri veren Manisa Mali Müşavirler Odasına teşekkür ederim" derken; Müdür Yardımcısı Sibel Gümüş ise Manisa SMMMO ve Mesleki Eğitim ve Tanıtım Komisyonu ile staj eğitimi ve diğer konularda işbirliğinin devam etmesini arzu ettiklerini ifade etti.  
Program sonunda  Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olup şu an aynı okulda öğretmenlik yapan Şirin Bilir, Mürüvvet Burkan ile Okul yönetimi, öğretmen ve öğrenciler toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir