ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Bakanın kuru üzüm fiyat açıklaması üreticileri memnun etti

Üzüm üreticilerin dört gözle beklediği kuru üzüm fiyatları Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından Manisa Ticaret Borsasında bu yıl 94’üncüsü gerçekleştirilen geleneksel çekirdeksiz kuru üzüm töreni ve sezon açılışında açıklandı. Bakan Pakdemirli’nin ’Üzüm 10 liranın altına düşerse müdahale ederiz’ demesi üreticileri memnun ederken ziraat odaları ise TARİŞ ve TMO’nun alımlarda devreye girmesini istedi.

Eklenme:22.08.2019 / 16:00          Güncelleme:23.08.2019 / 01:36
Linkedin Google

2019 üzüm rekoltesini açıklayan Bakan Pakdemirli, rekoltenin 300 bin ton civarında beklediklerini belirterek, kilogram fiyatıyla ilgili olarak taban fiyatın 10 lira olduğunu, fiyatın düşmesi halinde ise devlet olarak devreye gireceklerini ifade etmesi üreticiler arasında memnunlukla karşılandı.
Öte yandan Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen ise açıklanan kuru üzüm taban fiyatının daha yüksek olmasını beklediklerini belirterek, "Alımlara devlet olarak TMO direkt olarak girmesi daha iyi olacaktı. kuru üzüm piyasasına canlılık getirirdi." dedi.
 

Etiketler : kuru üzüm  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir