ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

MABEM ve MASMEK kayıtları devam ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi’nde hizmet veren MABEM ve MASMEK kursları için yeni dönem kayıtları devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, ilgili birimleri ziyaret edip incelemelerde bulunarak, kayıt yaptıran veli ve öğrencilerle sohbet etti.

Eklenme:21.08.2019 / 18:24          Güncelleme:21.08.2019 / 18:24
Linkedin Google
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde Manisalılara hizmet veren Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Yıldırım, ziyaretlerinde çalışmalar hakkında Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan’dan bilgiler aldı hem personeller ile hem de kayıt yaptırmaya gelen veli ve öğrencilerle sohbet etti.
Kursların başarılarıyla gurur duyduklarını dile getiren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, "Başarısıyla gurur duyduğumuz, her yıl üniversitelere, liselere öğrenciler gönderdiğimiz MABEM kurslarımızın yanı sıra MASMEK kurslarımızı ziyaret ettik. Kayıt zamanlarında oluşabilecek sorunları yerinde inceleyerek çözüm aradık. Öğretmen arkadaşlarımızın, sorumlu arkadaşlarımızın, kayıt kabulde bulunan arkadaşlarımızın karşılaştıkları durumlar hakkında bilgi aldık. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de eğitim alanında büyük önem verdiği MABEM kurslarımız ve MASMEK kurslarımız için kayıtlarımız devam ediyor. Bizim ana temamız başarı ve halka hizmet. Biz bu başarımızdan taviz vermeyeceğiz. Halka hizmet etmeye devam edeceğiz. Umut ediyorum bizden sonra da kendini geliştirerek her yıl üniversitelere kazandırdığı öğrenci sayısını arttırarak gelecek nesillere bu kurumun daha güçlü ilerlemesini sağlayacağız” dedi.
MABEM ve MASMEK kurslarına katılmak isteyen öğrenci ve vatandaşlar için Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi’nde kayıtlar devam ediyor. 21 Ağustos tarihi itibariyle başlayan MABEM 7. ve 11. sınıflara destek kursu kayıtları 9 Eylül tarihinde sona erecek. 19 Ağustos tarihinde başlayan MASMEK kurslarının ise kayıt süreci devam ediyor.

Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir