ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Manisa’da durdurulan araçtan bin 720 adet uyuşturucu çıktı

Manisa’nın Salihli ilçesinde bir otomobilde yapılan aramada bin 720 adet uyuşturucu ve cinsel uyarıcı hap ele geçirildi.

Eklenme:21.08.2019 / 10:52          Güncelleme:21.08.2019 / 15:43
Linkedin Google

Alınan bilgiye göre, İstanbul’dan Salihli’ye yüklü miktarda uyuşturucu hap getirileceği ihbarı alan Manisa Narkotik Suçlarla Mücadele Operasyon ve Soruşturma Büro Amirliği ile Salihli Narkotik Grup Amirliği ekipleri, Çarşamba Pazarı yakınlarında durdurdukları bir otomobilde arama yaptı. İçinde, "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçlarından işlem yapılan şüphelilerin bulunduğu otomobilin bagaj ve koltuk arkası özel bölümlerinde yapılan aramada bin 720 adet exstacy tabir edilen sentetik hap ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerin ardından Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yapmak suçundan Salihli Adliyesine sevk edilen şüphelilerden R.D tutuklanarak cezaevine gönderilirken S.D, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
 

Etiketler : uyuşturucu  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir