ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Turgutlu’da çöp konteynerlerine temizlik çalışması

Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, şehrin dört bir yanında çöp konteynerlerinin yerinde dezenfektesini yapmaya devam ediyor.

Eklenme:21.08.2019 / 10:27          Güncelleme:21.08.2019 / 10:27
Linkedin Google
Çevre ve halk sağlığı açısından şehrin dört bir yanında hizmet veren Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar kapsamında çöp konteynerlerini dezenfekte ederek, eskilerini de yenileriyle değiştiriyor, konteynerlerin bulundukları yerleri de kireçleyerek şehre rahat bir nefes aldırıyor. Çevre ve halk sağlığının önemini belirterek, çalışmaların yıl içerisinde aralıksız devam edeceğini belirten Turgutlu Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Temizlik İşleri Müdürü Evren Erbaş Ser, “Turgutlu halkının sağlığı her şeyden önemli. Bu anlamda en önemli birimlerimiz olan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz de gerek merkezde gerekse kırsal mahallelerimizde çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle gün içerisinde aşırı kullanımı olan çöp konteynerleri noktasında hassasiyet gösteriyoruz. Ekiplerimiz dezenfekte çalışmalarıyla konteynerleri bulundukları alanda kireçliyor. Ayrıca yine kullanım ömrünü tamamlayan konteynerleri de yenileri ile değiştiriyoruz. Çalışmalarımız yıl boyunca devam edecek” dedi.

Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir