ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Başkan Ergün’den Alaşehir Kavaklıdere ve Yeşilyurt’a Müjde

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Meclisi Toplantısı’nda Alaşehir Kavaklıdere ve Yeşilyurt Mahalle sakinlerinin beklediği müjdeyi verdi.

Eklenme:21.08.2019 / 00:21          Güncelleme:21.08.2019 / 00:21
Linkedin Google

Daha önce MASKİ tarafından alt yapı çalışmaları yapılan iki mahallede kilit parke taşı döşemesinin başlayacağının müjdesini veren Başkan Ergün,” Bahara kadar buradaki çalışmalarımızı inşallah bitiririz diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.


 Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Ergün, meclis gündem maddelerinin görüşülmesi sırasında Alaşehir Kavaklıdere ve Yeşilyurt Mahalle sakinlerinin beklediği müjdeyi verdi. Daha önce MASKİ tarafından alt yapı çalışmaları yürütülen bu iki mahallede üst yapı çalışmalarının yatırım programına alındığını müjdeleyen Başkan Ergün,” Bu bir süreç, bir mahalleye girdiğiniz zaman sadece kanalizasyonla kalmıyor. Arkadan içme suyunu yapıyorsun. Yağmur suyu hattını döşüyorsun Ondan sonra da kilit parke taşını döşüyorsunuz. Yeşilyurt ve Kavaklıdere Mahallerimiz de büyük mahallerimiz. Salihli’de kurduğumuz kilit parke taş, beton ve büz fabrikasında üretimiz devam ediyor. Taşı kendi fabrikamızdan üretip, en kısa sürede işçilik ihalesine gireceğiz. Bahara kadar buradaki çalışmalarımızı inşallah bitiririz diye düşünüyorum ”ifadelerinde bulundu.
 

Etiketler : Cengiz Ergün  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir