ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Başkan yardımcılarından aşevine bağış

Turgutlu Belediyesi Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan ve Fırat Honaz, Aşevi ve Hayır Merkezini ziyaret ederek hem çalışan personel ile bayramlaştı hem de bağışta bulundu.

Eklenme:12.08.2019 / 12:53          Güncelleme:12.08.2019 / 12:53
Linkedin Google
Turgutlu Belediyesi Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan ve Fırat Honaz, resmi bayramlaşma töreni sonrası Belediye Aşevi ve Hayır Merkezini ziyaret etti. Çalışan personeller ile bayramlaşan başkan yardımcıları bağışlar hakkında bilgi alarak, devam eden çalışmaları inceledi. Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Hem aşevimizi ziyaret etmek hem bağışta bulunmak istedik. Personellerimizle bayramlaştık ve gelen bağışlar hakkında bilgi aldık. Biz Aşevimize bağışta bulunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca bağış yapacak vatandaşlarımız için ekiplerimizin çalışmalarına devam ettiğini belirtmek istiyorum. Bağış yapacak vatandaşlarımıza da şimdiden teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah kabul etsin” dedi.

Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir