ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Manisa’da bayram trafiğine havadan denetim

Manisa Valisi Ahmet Deniz, Kurban Bayramı tatilinde trafik yoğunluğunun yaşandığı güzergahlarda helikopter destekli trafik denetimine katıldı.

Eklenme:10.08.2019 / 17:01          Güncelleme:11.08.2019 / 03:09
Linkedin Google

Kurban bayramı tatilinde trafik yoğunluğunun yaşandığı İstanbul ve Ankara güzergahlarında, Vali Ahmet Deniz, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can ve İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç’in katılımıyla helikopter destekli trafik denetimi yapıldı.
İzmir-Gebze Otoyolu, D-565 karayolunun Manisa sınırlarındaki bölümleri ve Manisa - Menemen karayolunda, Kurban bayramı tatili için yola çıkan vatandaşların güven içinde seyahat etmesini sağlamak için trafik denetimi gerçekleştirilen ekiplere helikopterle havadan destek sağlandı.
bayram sevincimiz yarım kalmasın”
Vali Ahmet Deniz, bayram öncesi yollarda aldıkları trafik tedbirlerini havadan ve karadan denetleyerek gözden geçirdiklerini belirterek, "bayramın bayram tadında geçmesi için sürücülerimizden ricamız trafik kurallarına uymaları, emniyet kemerlerini takmaları ve hız limitlerini aşmamaları. bayram sevincimiz yarım kalmasın. Bunun için arkadaşlarımız gece gündüz demeden çalışıyor ve gerekli tedbirlerini alıyor" dedi.
5 günlük bayram tatili boyunca, Manisa’nın 17 ilçesinde 930 jandarma personelinin 1.860 saat denetim yapacağı öğrenildi.


 

Etiketler : bayram  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir