ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Şehit ve gazi ailelerinden Başkan Yardımcısı Honaz’a teşekkür

Türkiye Harp Malulü Şehit Gazi Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu Şubesi, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz’ı ziyaret ederek verdiği destekten ve belediye içerisinde kurulan Şehit ve Gazi Aileleri Çözüm Masası’nda dolayı teşekkür etti. Ziyarette ayrıca şube başkanı Turgut Gürkaş, Başkan Yardımcısı Honaz’a çiçek takdim ederek yeni görevinde de başarı dileklerini iletti.

Eklenme:20.07.2019 / 13:59          Güncelleme:20.07.2019 / 13:59
Linkedin Google
Türkiye Harp Malulü Şehit Gazi Dul ve Yetimleri Turgutlu Şubesi üyeleri Gazi ve Şehit aileleri Turgutlu Belediye Başkanı Fırat Honaz’ı ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Honaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, “Çok değerli şube başkanımız Turgut Gürkaş komutanımıza ve kıymetli şehit ve gazi ailelerimize nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.
Türkiye Harp Malulü Şehit Gazi Dul ve Yetimleri Turgutlu Şubesi Başkanı Turgut Gürkaş da, Başkan Yardımcısı Honaz’a çiçek takdim ederken Belediye içerisinde kurulan Şehit ve Gazi Aileleri Çözüm Masası’nda dolayı teşekkür ederek yeni görevinde de başarılar ve kolaylıklar diledi.

Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir