ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Manisa'da Kanlı Gece

Bir koca ayrılma aşamasındaki eşine kurşun yağdırdı. Damat ise tartıştığı kayınpedeirinin kardeşini bıçakla öldürdü.

Eklenme:20.07.2019 / 02:26          Güncelleme:20.07.2019 / 17:47
Linkedin Google
Manisa’da eşiyle ayrılma aşamasında olan bir koca eşinin üzerine kurşun yağdırdı. Sibel K, yaralandı. Eşi Mustafa K ise ise olaydan sonrası kaçarken silahıyla birlikte yakalandı. Diğer bir olayda da Kayınpederinin kardeşi ile sözlü tartışmaya giren ve öfkesine hakim olamayan damat S.A. ise kayınpederinin kardeşini S.Y. çıkan kavgada sağ göğüs ve sağ kolundan kesici aletle yaraladı. S.Y ise kaldırıldığı Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesinde yaşamını yitirdi.
Manisa ilk kanlı olay Yunusemre ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 5024 sokak üzerinde meydana geldi. Saat 18:30 sularındaki olayda 
İddiaya göre S.A, kayınpederinin kardeşi S.Y ile aralarında sözlü tartışma yaşandı. Sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonrasında S.A. kayınpederinin kardeşini S.Y.’yi  sağ göğüs ve sağ kolundan yaraladı.
 S.Y. önce olayın yaşandığı en yakın hastane Grand Medikal Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan S.Y. daha sonra Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesine nakledildi. Doktorların burada yaptıkları tüm müdahaleler hayata dönmesine yetmedi. Polis olayın şüphelisi olduğu iddia edilen S.A’.yı yakalamak için operasyonlara başladı. 
 
AYRILMA AŞAMASINDA EŞİNİN ÜZERİNE KURŞUN YAĞDIRDI    
 
İkinci olay ise Şehzadeler ilçesi Sakarya mahallesinde yaşandı.
Saat.23:00’de meydana gelen olayda Mustafa K isimli koca, ayrılma aşamasına geldiği eşi Sibel K’yı bir kız arkadaşı ile Sakarya Mahallesi İsmet İnönü Anadolu Lisesi arkasında bulunan Uzunyol caddesi üzerinde gördü. Konuşmak için kendisi ile temasa geçmek isteğine eşi Sibel K’dan olumsuz yanıt alan öfkeli koca Mustafa K belinden çıkarttığı silahla eşinin üzerine kurşun yağdırdı. Mermilerden bir kaçı bacaklarına isabet etmesiyle yere yığıldı. Sibel K’nin yanındaki kız arkadaşının feryatları üzerine Mustafa K olayda kullanhdığı silahla kaçtı. Olay yerine gelen 112 acil ekipleri yaralı Sibel K’yı Şehir Hastanesine kaldırdı.
Olaydan sonra kaçmaya çalışan Mustafa K , ise polislerce Merkez komutanlığı yakınları ele geçirildi. Polis olayda kullanılan silahı ise Merkez Komutanlığı lojmanları bahçesinde buldu.
Manisa’da yaşanan her iki olayla ilgili soruşturma polis tarafından geniş çaplı sürdürüldüğü belirtildi.
Etiketler : yaralama   bıçaklama  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir