ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Yunusemreli minikler cimnastik yapıyor

Yunusemre Belediyespor’un düzenlediği yaz spor okulları kapsamında düzenlenen cimnastik kursunda çocukların fiziki ve sosyal gelişimine katkı sağlanıyor.

Eklenme:17.07.2019 / 11:01          Güncelleme:17.07.2019 / 11:01
Linkedin Google
Çocukların yaz tatillerini en verimli şekilde değerlendirmesi amacıyla Yunusemre Belediyespor Kulübü tarafından bu yıl da açılan yaz spor okulları büyük ilgi görüyor. Birçok branşta açılan kurslar arasında yer alan cimnastikte 2006-2014 doğumlu çocuklar spor yapıyor. Atatürk Olimpik Spor Kompleksinde verilen eğitimde cimnastiğin çocukların özellikle fiziksel gelişimi üzerindeki faydalarına değinen cimnastik Hocası Sevinç Ayşıl Karasu, bu sporun önemine değinerek, “Haftanın 2 günü öğrencilerimize cimnastik eğitimi veriyoruz. Sporun her türküsü faydalı ancak cimnastik özellikle küçük yaşlarda başlanıldığında el ve kol koordinasyonu ve esneklik kazanılmasında oldukça etkin bir spor. Bu spora ilgi her geçen gün artıyor. Öğrencilerimizin ilgisi bizleri de mutlu ediyor” dedi.
Cimnastik yapmayı çok sevdiğini dile getiren sporculardan Doğa Sarıaslan ise bu eğitimin düzenlenmesinde emeği olan herkese teşekkür etti.

Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir